Hva sier våre kunder?

Den viktigste rettesnor vi har er hva våre kunder sier om oss og den hjelp de har fått, etter at de har oppnådd refinansiering og har kommet tilbake til en «normal» virkelighet. Alle våre kunder er enstemmige om at de ved vår hjelp med restart-lån har fått en ny sjanse, et nytt og bedre liv, og en fremtidsutsikt som består av alt annet enn å se seg over skulderen og ha dårlig samvittighet hele tiden. Her er noen få tilbakemeldinger vi har fått:

— Takk! Vi ble reddet ut av et gjeldshelvete som ingen ende ville ta. Nå kan vi se lyst på fremtiden, og tre små barn er veldig takknemlig!

— Jeg hadde mer gjeld enn jeg trodde var mulig. Med restart-lånet fikk jeg en sjanse til å starte på ny. Jeg fikk løst alle økonomiske problemer og kan gå ut i samfunnet med rak rygg igjen. Det er det eneste smarte jeg har gjort på mange år!

— Da det kom brev i posten om tvangssalg av huset raste hele verden sammen. Å fortelle det til min ektefelle var verdens undergang. Da kom alt frem, som jeg hadde prøvd å holde unna og takle etter hvert. Heldigvis ble vi henvist til JUDICIUM Finans og fikk hjelp. Nå er vi refinansiert og opplever en helt ny virkelighet. Vi hadde aldri klart dette selv, og takker for god hjelp!

— Jeg mistet mannen min i en ulykke men fikk ingen erstatning. Han etterlot seg et økonomisk kaos som satte meg og to små barn i et uføre jeg ikke unner noen å oppleve. Etter flere års kamp på egen hånd ga jeg opp og ba om hjelp. Hadde jeg visst fra først av hvor raskt og effektivt JUDICIUM Finans kunne hjelpe, hadde jeg spart meg for mye stress og ubehag. Men da jeg omsider fikk hjelp, kom jeg tilbake til et levelig liv. Jeg er evig takknemlig!